top of page
STUDIEMATERIAL

Din väg till jägarexamen.

Din väg till jägarexamen är en komplett bok med tillhörande ljudbok i MP3-format. Intresset för jägarexamen är på tillväxt och att ha en bra, pedagogisk och prisvärd bok är viktigt för studierna. 

I boken hittar du allt från skytte, artkännedom, viltvård, jakt, ekologi, eftersök, vapen, samhälle, hundar, etik och moral till lagar och vad man gör efter skottet. Ett bra studiematerial för alla typer av studier är just vad Din väg till jägarexamen erbjuder oavsett om du läser i studiecirkel, på egen hand eller går en intensivkurs.

Varje kapitel i boken avslutas med frågor och svar för att testa dina kunskaper. Frågorna behandlar det kapitel du läst och det är enkelt att gå tillbaka för att hitta svaret på frågan om du skulle ha missat det.

LJUDBOK I MP3

Ljudboken är ett viktigt komplement för att så många som möjligt ska kunna tillgodogöra sig all kunskap i boken. Det krävs förstås också att du som läser samtidigt följer med och tar del av bokens många bilder och faktarutor. Ladda hem förordet från boken och lyssna här.

VAR KAN JAG KÖPA BOKEN?

Boken finns att köpa hos välsorterade bokhandlare och hos nätbokhandlare som Adlibris, Bokus, Bokia, CDON med flera. 
Ska du ta jägarexamen genom en studiecirkel, intensivkurs eller distanskurs kan boken i vissa fall ingå i kursavgiften. Ta reda på vad som gäller med din kursledare.  

Du kan även köpa boken här.

bottom of page